Wie? Kinderyoga
Ouder-Peuteryoga
Tieneryoga
Individuele kinderyoga
Yoga op school
©zoninjebuik 2013 alle rechten voorbehouden  
Zon in je Buik - Kinderyoga
Kleuteryoga
Mail: info@zoninjebuik.nl?subject=mail via website Kinderyoga Contact Zon in je Buik - Kinderyoga Links Waar en Wanneer?

Examenstress? Niet nodig!


Hoe kun je optimaal presteren en met een zeker gevoel aan je examen beginnen?


Een examen periode gaat meestal gepaard met uitzonderlijk veel stress. Er ligt vaak zo veel lading op het begrip examen dat alleen het woord vaak al spanningen oproept. De ene persoon heeft hier meer last van dan de andere. Toch is alles wat je gevraagd wordt op je examen jouw afgelopen schoolcarrière de revue al eens gepasseerd. Je kunt er dus vanuit gaan dat alles wat je moet weten op je ‘harde schijf’ staat. De kunst is om het op het juiste moment te voorschijn te toveren. En juist daarmee kan ik je helpen!


Het gebeurt vaak dat lichaam en brein niet optimaal kunnen (samen)werken onder invloed van stress, met tegenvallende resultaten als gevolg. Met de oefeningen van de ABC-training leer je zowel om je thuis voor te bereiden als op school te presteren. We maken gebruik van allerlei technieken die je op elk gewenst moment kunt aanwenden. De volgende onderwerpen komen uitvoerig aan de orde: de werking tussen de linker en rechterhersenhelft en het belang van een goede samenwerking tussen beide, goed slapen, ademhaling, hartfocus, gronden, effectief met tijd om gaan, goed voor jezelf zorgen en voeding. Individuele begeleiding is ook mogelijk.


De training wordt gegeven op woensdag 17, 24 april 8, 15 en 22 mei van 19.30-20.30 uur aan de Kanaalstraat 60 O in Roden (naast Fitnesscentrum Roden). De kosten zijn € 65,- voor 5 lessen inclusief een hand-out met oefeningen.


Meld je aan en maak van je examenperiode een leuke, ontspannen ervaring!


Karin Romijn

06-25243348

info@zoninjebuik.nlBekijk hier
de flyer